Tjitte de Vries neemt afscheid van werk-/leerbedrijf NEF

Kollum/Dokkum

Eind maart heeft Tjitte de Vries afscheid genomen als directeur van werk-/leerbedrijf NEF Kollum/Dokkum.

Met ingang van 1 april jl. is hij met pensioen. Er waren verschillende bijeenkomsten georganiseerd, zodat alle medewerkers van NEF de gelegenheid hadden afscheid van Tjitte te nemen. Tijdens de laatste bijeenkomst, waarbij ook Tjitte zijn familie, bestuurders en relaties aanwezig waren, heeft hij het stokje overgedragen aan de nieuwe directeur Jan Knol. Dit gebeurde symbolisch door het overhandigen van de sleutel van zijn kantoor.

Tjitte werd toegesproken door Paul Maasbommel als voorzitter van het bestuur, Jan de Jong als vertegenwoordiger van het MT en Jan Knol als nieuwe directeur. De laatste actie van Tjitte als directeur was het lanceren van de nieuwe website.