College brengt bezoek aan Rabobank Damwâld

Damwâld

Dinsdagmiddag 16 januari was het voltallige college van burgemeester en wethouders op bedrijfsbezoek bij de Rabobank te Damwâld.

Met de driekoppige directie bestaande uit Baukje de Vries (directeur Bedrijven), Michel Willebrands (directeur Particulieren / private banking) en Johan Vaatstra (directeur Business Support ) alsmede  financieel adviseur Sipke Deelstra en accountmanager Albert Bijma bespraken zij hoe de bank en gemeente elkaar nog beter kunnen vinden en versterken om de economie en sociale leefbaarheid in Dantumadiel te bevorderen. Onder meer werd er uitgebreid gediscussieerd over duurzaamheid en circulaire economie. De Rabobank Noordoost Friesland wil een maatschappelijke bank zijn en werkt met 6 zogenaamde marktteams om ogen en oren in het gebied te hebben en daarin op die manier ook geworteld te blijven. Foto: Nanne Nicolai

Auteur

jkommerie