Verrassing voor eigenaresse café Foestrum

Westergeest

Zaterdagavond werd Tineke Vrieswijk van Café Foestrum totaal verrast toen om 20:00 uur het café opeens volstroomde met ruim dertig personen. Ze werd door een vertegenwoordiger van de aanwezigen toegesproken en hartelijk bedankt voor de vele plezierige uurtjes, die ze hebben gehad in het café. Hij overhandigde haar namens de groep een groot bloemstuk en een prachtig fotoboek, waar ze erg mee ingenomen was. De talrijke hapjes waren door de dames van de groep verzorgd. Het werd een erg gezellige avond.

Tineke sluit met ingang van 1 januari 2018 de deuren voor wat betreft het café. Zij heeft 23 jaar het café met veel plezier gerund. Vier jaar geleden heeft het café een verbouwing ondergaan en zijn er drie kamers  voor het Bed & Breakfast gerealiseerd, waar veel belangstelling voor is. 

De biljart – en kaartvereniging blijven voorlopig hun plekje behouden. Ook met het Bed & Breakfast blijft Tineke doorgaan. Ze gaat het nu wat rustiger aan doen. Het geheel staat te koop en mocht er een andere eigenaar zijn, dan zal precies bekend worden, wat er in gevestigd zal worden.

Tekst en foto's: Jantsje Wiersma

Auteur

jkommerie