Rommy Kempenaar lijsttrekker nieuwe partij Sociaal L!nks

Damwâld

Sinds donderdagavond 30 november is Dantumadiel een nieuwe politieke partij rijker. Sociaal L!nks, een nieuwe linkse politieke partij in Dantumadiel, is opgericht door leden en sympathisanten van PvdA, Grien Links en SP en mensen die willen meedenken in dit nieuwe initiatief.

Tijdens een druk bezochte vergadering is gesproken over het concept verkiezingsprogramma en de top vijf van de kandidatenlijst. In het verkiezingsprogramma staat centraal dat Dantumadiel een sociale gemeente moet zijn, waarin iedereen mee telt en mee doet. Met bewuste burgers die duurzaam omgaan met hun omgeving. Lijstrekker wordt Rommy Kempenaar uit De Westereen en op de daarop volgende plaatsen staan Hilde Zwart, Feanwâlden, Remy Teunissen, Damwâld, Johan Wijbenga, De Westereen en Auke Sikma, Rinsumageast. Begin januari zal er, als start van de campagne, weer een vergadering gehouden worden waarin het verkiezingsprogramma wordt vastgesteld en de volgende kandidaten voor de lijst.

Auteur

jkommerie