Grote finale Avondvierdaagse Kollum met muziek en ijsjes

KOLLUM

Ook in Kollum wordt dit jaar weer traditioneel de Avondvierdaagse gelopen. Het wandelevenement vindt plaats van 30 mei tot en met 2 juni 2016. De organisatie ligt in handen van de Prins Bernhardschool in samenwerking met het Plaatselijk belang Kollum.

De routes van 5 en 10 kilometer zijn nagenoeg het zelfde gebleven als voorgaande jaren. Alle Kollumer basisschoolkinderen, begeleiding en cliënten van Talant zijn weer van harte welkom om deel te nemen. Donderdag 2 juni is de grote finale dag met voor alle deelnemers een feestelijk onthaal bij binnenkomst. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door brassband Wilhelmina en uiteraard is er voor alle deelnemende kinderen een heerlijk ijsje van De Pruttelpot. De start is iedere dag om 18.00 uur op het Maartenplein, alleen op donderdag 2 juni start de 5 kilometer om 18.30 uur.

Auteur

Marike Van der Molen