Swingende opening Koningsspelen op Prins Bernhardschool

KOLLUM

Op de Prins Bernhardschool in Kollum werden de Koningsspelen afgelopen vrijdag enthousiast door alle kinderen op het schoolplein geopend. Een aantal leerlingen uit groep 8 had het lied ‘Hupsakee', dat speciaal voor deze dag is gemaakt, ingestudeerd en samen met alle andere kinderen werd er feestelijk gedanst en meegezongen. Na deze swingende opening gingen alle kinderen naar hun eigen klas om te ontbijten.  

Na het ontbijt hadden de kinderen voldoende energie voor een sportief programma. In de onderbouw doen de kinderen mee aan tennis, korfbal en judo. In de bovenbouw hebben de kinderen air hockey, voetbal, korfbal en slagbal. Het was weer een geslaagde dag voor de kinderen in de organisatie. Ook het weer was fantastisch . Foto’s Sake Beerstra

Auteur

Marike Van der Molen