Woorden Wubbo Ockels inspiratie voor Ljochtsjend Paad

DOKKUM

De culturele wandeling Ljochtsjend Paad voert de deelnemers langs de mooiste locaties in de oude binnenstad van Dokkum. Er kan worden genoten van korte uiteenlopende optredens waarbij alle vormen van theater aan bod komen.

Voor deze derde editie van de tocht heeft de organisatie zich laten inspireren door de indrukwekkende woorden van wijlen Wubbo Ockels zoals hij die naliet in ‘The commandments of the Happy Energy believe in Humanity’. Het geloof in de mensheid, het 'samen zijn we sterk' en onze verantwoordelijkheid voor de natuur en de aarde vinden de wandelaars terug in de diverse uitvoeringen door de artiesten. Ljochtsjend Paad is voor jong en oud, voor gezinnen en voor alleengaanden en voor mensen van alle gezindten. De tocht is eerder georganiseerd in 2008 en in 2012 en de editie van 2016 zal zeker opnieuw verrassen. Voor 2016 wordt er een andere route gevolgd en is er een compleet nieuwe invulling. Nieuw dit jaar is ook de eigen bijzondere inbreng van de partnersteden Fulda en Crediton aan de tocht. Datum:                16 april Tijd:                      20.30 tot 22.30 uur Startlocatie:       de Markt Toegang:             gratis Opgave vooraf is niet nodig.

Auteur

Marike Van der Molen