Ljochtsjend Paad zoekt vrijwilligers

DOKKUM

 De derde editie van de culturele avondwandeling Ljochtsjend Paad vindt plaats op zaterdag 16 april 2016. Bij de programmering voor 2016 heeft de werkgroep zich laten inspireren door de indrukwekkende woorden van wijlen Wubbo Ockels, zoals hij die vlak voor zijn overlijden in mei 2014 naliet aan de mensheid.

Met een geheel nieuwe invulling, onder andere met zang, dans en muziek en een nieuwe route, is de derde versie van de tocht door de Dokkumer binnenstad opnieuw verrassend. De organisatie is nu nog op zoek naar vrijwilligers die kleine hand- en spandiensten op zich willen nemen tijdens de tocht. Denk daarbij o.a. aan het uitreiken van fakkels en de begeleiding van de stoet. Op de website www.lichtopfriesland.nl is meer informatie te vinden over de tocht en staat een overzicht van de diverse vrijwilligersvacatures. De kleine werkgroep van Ljochtsjend Paad kan iedere helpende hand goed gebruiken. Voor meer informatie bel Nienke Nieuwhuis, 06 – 83 17 54 40

Auteur

Marike Van der Molen