Biddle Survivalrun verlengt sponsorovereenkomst met Rabobank

Dokkum

 

  KOOTSTERTILLE - Stichting Survival Kootstertille heeft op 1 maart 2016 haar sponsorovereenkomst met Rabobank Drachten Friesland Oost met twee jaar verlengd. De sponsorovereenkomst betreft de Biddle Survivalrun.   De Survivalrun in Kootstertille is een begrip in de omgeving, maar ook landelijk. De wedstrijd maakt onderdeel uit van de landelijke wedstrijdkalender. Er zijn jaarlijks zo’n 1500 deelnemers, afkomstig uit heel Nederland. Daarmee is het een belangrijk evenement voor het dorp Kootstertille.   ,,Wij zijn erg blij met de steun die we krijgen van de Rabobank.”, aldus Hendrik Dijkstra van de Biddle Survivalrun.   Rabobank Drachten Friesland Oost ondersteunt graag lokale evenementen op het gebied van sport. Daarnaast zijn een aantal medewerkers deelnemer aan de run. De Survivalrun Kootstertille is een evenement voor jong en oud en past daarom goed in de visie van de Rabobank.

Auteur

Marike Van der Molen