Samen in training voor Zandstrooisterloop

SCHOONEBEEK

De Zandstrooisterloop staat tijdens het laatste weekend van augustus op het programma in Schoonebeek. De organiserende Loopgroep Schoonebeek geeft hardlopers de kans om hardloopclinics te volgen ter voorbereiding op de Zandstrooisterloop over vijf of tien kilometer in het oliedorp.

De eerste trainingsavond is op dinsdag 5 juni vanaf 19.00 uur. Deelname kost 25 euro en dat bedrag is inclusief een startnummer voor de hardloopwedstrijd tijdens de feestweek in Schoonebeek. De focus moet volgens de organisatie tijdens de clinics komen te liggen op volhouden, aandacht voor looptechniek en genieten van de sport.

Opgeven voor de clinics kan bij Geke de Leeuw (geke62@hotmail.nl of bel 06-12387019), Jan Verdonkschot (jhmverdonkschot@hotmail.com of bel 06-21860185) of Roelie Heijting (rheyting@zonnet.nl of bel 06-25235456). Bekijk de website www.loopgroepschoonebeek.nl voor meer informatie.