6 tips voor je voorjaarsoutfit

De winterkleding kan (bijna) achter in de kledingkast gelegd worden want het voorjaar komt eraan (gelukkig!). Om er voor te zorgen dat je in het voorjaar goed gekleed bent, hebben we zes modetips onder elkaar gezet. Benieuwd naar de tips? Lees dan verder om te ontdekken hoe je er in het voorjaar weer fris bij loopt!

Tip 1: het witte V-hals T-shirt

Een wit V-hals T-shirts is een must-have in iedere kledingkast. Een wit T-shirts kun je (bijna) met elk kledingstuk combineren. V-hals T-shirts zijn verkrijgbaar in verschillende dieptes. Denk van te voren na hoe je het V-hals T-shirts wilt combineren. Draag je een V-hals onder het overhemd met twee knoopjes open? Kies dan voor een diepere V-hals. Het ziet er strakker uit als het ondershirt niet zichtbaar is. Draag je een wit T-shirt zonder iets er over heen, zorg er dan voor dat het T-shirt er fris uit ziet. Het ziet er niet mooi uit als er gele vlekken onder de oksels zichtbaar zijn. Zoek bijvoorbeeld op met merk Alan Red T-shirts. Dit zijn prima witte T-shirts voor zowel als ondershirt als normaal shirt.

Tip 2: een wit overhemd

Witte overhemden ogen fris, zeker als het weer wat warmer wordt. Combineer het bijvoorbeeld op een blauwe spijkerbroek. Dit ziet er stijlvol uit. Je kunt ervoor kiezen om het overhemd in of uit de broek te dragen. Net wat jij fijn vindt. Wat belangrijk is om te weten met de overhemd-spijkerbroek combinatie is de pasvorm van beide kledingstukken. Het ziet er niet zo stijlvol uit als je een wijde broek draagt met een getailleerd overhemd. Mocht je opzoek zijn naar mooi wit overhemd? Kijk dan eens op overhemden.com. De overhemden online winkel van Nederland en België

Tip 3: een navy colbert

Een colbert of blazer is een echte modeklassieker en is een populair kledingstuk onder de man. Een donkerblauwe (navy) colbert is perfect voor een feestje of etentje en kan altijd. Met een donkerblauwe colbert zie je er goed uit. Daarnaast gaat een colbert lang mee. Draag gerust de colbert los in de zomer.

Tip 4: een nette chino

Een chino is een nette broek. Het is netter dan een jeans of spijkerbroek. Chino’s zijn zeer geschikt om te combineren met andere kledingstukken. Combineer een chino met bijvoorbeeld een overhemd. Dit ziet er goed uit. Daarnaast zijn chino’s comfortabele broeken en lekker luchtig.

Tip 5: matchende schoenen en riem

Bij een voorjaarsoutfit horen goed uitziende schoenen. Probeer afgetrapte schoenen te vermijden. Deze schoenen zijn prima langs het sportveld, maar op een terras is het beter om nettere schoenen te dragen. Zowel suède als leren schoenen zijn goede opties onder chino’s en spijkerbroeken. Vind je het moeilijk om te bepalen welke kleur schoen en riem goed bij elkaar passen? Kies dan voor een basiskleur.

Tip 6: een mooi poloshirt

Het poloshirt één van de meest veelzijdige kledingstukken voor een man. Het heren poloshirt is enorm flexibel en lekker om te dragen op warmere dagen. De korte mouwen en luchtige weving zorgt ervoor dat het shirt ademend is. Daarnaast is een poloshirt geschikt voor (bijna) elke gelegenheid. Het poloshirt is een blijvend mode item voor de man.