Sionsberg opent kantoren voor MKB ondernemers

DOKKUM - Onlangs heeft Sionsberg een speciale vleugel geopend voor ondernemers uit de regio. De kantoorruimtes zijn speciaal ingericht voor het midden- en kleinbedrijf, zowel medisch als niet-medische bedrijven.

Het gebouw van Sionsberg heeft het afgelopen jaar een ware metamorfose ondergaan. Oude afdelingen zijn gesloopt of gerenoveerd. Naast een modernisering van de poliklinieken is er kantoorruimte gerealiseerd die voldoet aan hedendaagse eisen; veel groen, aandacht voor beweging en ergonomie zijn belangrijke speerpunten binnen het concept.

Sionsberg Healthy Offices, zoals de nieuwe kantoorruimtes heten, is een eigentijds concept waarin gezondheid en welzijn van medewerkers centraal staan. "Een mooi voorbeeld is het aanbieden van gratis fruit. Het voordeel van het huren bij Sionsberg is dat wij ondernemers ontzorgen door een centrale receptie, gratis parkeren en een centraal restaurant. Daarnaast zijn er diverse vergaderruimtes beschikbaar", aldus Han van Deelen van Sionsberg vastgoed.

Op dit moment is 125m2 verhuurd. Een van de huurders, VAO Bewindvoering, is erg tevreden over de kantoorruimte. "Het concept bevalt ons erg goed. De aanpak binnen Sionsberg past precies bij wat wij verwachten van kantoorruimtes; flexibel en servicegericht", aldus Jasper de Veer, directeur VAO.

Kijk voor meer informatie op https://www.SionsbergDokkum.nl/mkb/ of bel voor informatie telefoonnummer 0519-700 224