Wonen&Co pakt groots uit bij viering tiende verjaardag

NOORD-NEDERLAND -   De tiende verjaardag van Wonen&Co wordt in het weekend van 24, 25 en 26 uitbundig gevierd. Maar liefst honderd woonbedrijven geven fikse kortingen weg en presenteren soms gekke, maar vooral inspirerende activiteiten. Hiermee wordt het tiende levensjaar van Wonen&Co niet alleen in de bijlage gevierd, maar worden er verspreid over Noord-Nederland talrijke woonfeestjes gehouden.

Speciaal voor het Wonen&Co feestweekend pakken woonspecialisten flink uit. De activiteiten op locatie voeren woonliefhebbers van het puntje van Overijssel naar de top van Groningen en ver het Friese land in. Oude jeans worden gedurende het weekend omgetoverd tot een hippe woonaccessoire, een zangkoor gaat op de woontour en er wordt uitgebreid live gekookt bij een aantal keukenspecialisten.

Het gehele programma is te vinden op de website van Wonen&Co. Op de website zijn eveneens ruim honderdvijftig wooncheques te vinden. Alle geven gedurende het weekend recht op minstens twintig procent korting, variërend van korting op  keukens, woonaccessoires tot aan tapijt en verlichting.