Auto-Expo Friesland is grootste showroom van Friesland

LEEUWARDEN - De Auto-Expo Friesland transformeert de WTC-Expo in Leeuwarden van donderdag 24 tot en met zondag 27 september tot een grote autobeleving en staat daarmee in de agenda van autoliefhebbers én autozoekers.

De Auto-Expo belooft een ware smeltkroes te worden van maar liefst 24 verschillende merken met nieuwe modellen en occasions, van stoere SUV´s uit de stal van Renault tot de nieuwste Jaguar en tientallen compacte stadsauto´s. Gratis activiteiten als het alcoholparcours, het Kidspark, taxaties en de Flitspaal omlijsten het geheel. De Auto-Expo laat zich hiermee het beste omschrijven als het Noord-Nederlandse antwoord op het ´geweld´ dat eerder dit jaar in de Amsterdamse RAI plaats vond. De entree en het parkeren voor de autovierdaagse zijn gratis.

Proefrit Drive-In

De Auto-Expo Friesland komt met een primeur op de proppen in de vorm van de Proefrit Drive-In, die geïnteresseerden de mogelijkheid biedt om vrijblijvend een proefrit te maken. De keuze is immens, maar liefst 56 auto´s van achttien verschillende merken staan gedurende het weekend klaar voor een proefrit. Inschrijven kan online via www.autoexpofriesland.nl en is bovendien gratis. Openingstijden Auto-Expo Friesland Donderdag 24 september: 14.00 – 21.00 uur Vrijdag 25 september: 14.00 – 21.00 uur Zaterdag 26 september: 10.00 – 17.00 uur Zondag 27 september: 10.00 – 17.00 uur Gratis entree + parkeren WTC Expo, Leeuwarden Meer informatie op www.autoexpofriesland.nl