Anne Joustra zeventig jaar Lid van v.v. Dokkum

DOKKUM - Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van de v.v. Dokkum op donderdag 19 november, die zoals altijd plaatsvond bij gastheer Hotel Café Van Der Meer, opende voorzitter Jan-Ede Brijker de vergadering en begon gelijk met het hoogtepunt van de avond. Anne Joustra is dit jaar namelijk 70 jaar lid van de v.v. Dokkum. Een grote mijlpaal, die je tegenwoordig niet veel meer ziet.

De heer Joustra heeft in die 70 jaar vele hoogtepunten én dieptepunten bij de groen/witten meegemaakt. Kampioenschappen, degradaties, bestuurlijke perikelen en meer passeerden in die zeventig jaar de revue. Sinds jaar en dag is de heer Joustra nog steeds toeschouwer bij de thuiswedstrijden van de voetbalvereniging en volgt hij al het reilen en zeilen op de voet.
Jousra ontving uit handen van de voorzitter een spiegel met het logo van de v.v. Dokkum en inscriptie. ,,Een prachtig gebaar, maar dit had uiteraard niet gehoeven. Heel erg bedankt en ik wens hierbij iedereen heel veel succes met zijn team en ik spreek hierbij de hoop uit, dat ons eerste de promotie naar de tweede klasse kan bewerkstelligen, onder leiding van trainer Gerrie de Boer. Bedankt!”, aldus Anne Joustra.