Leerling Nordwin College wint fotowedstrijd

BUITENPOST -   Tibbe Swart (14), leerling van het VMBO-groen in Buitenpost,  kon deze week als winnaar van een fotowedstrijd een Go-Pro Actioncamera in ontvangst nemen. Namens de houtindustrie werd de prijs door Nynke Hogenhuis aangeboden.

Leerlingen van het Nordwin College oriënteren zich al in een vroeg stadium op de vervolgopleidingen die mogelijk zijn na het VMBO-groen. Om ook de mogelijkheden die het bedrijfsleven kan bieden te onderzoeken,  werd er een bezoek gebracht aan Studie Experience in Leeuwarden. Op deze beurs zijn veel bedrijven vertegenwoordigd, waaronder ook de houtindustrie. Onder het motto ‘Hout dat werkt’ konden de leerlingen kennis maken met de verschillende mogelijkheden die deze sector biedt. Onderdeel van de campagne van de houtindustrie was een fotowedstrijd voor de bezoekers. Leerlingen konden hun foto’s op Facebook plaatsen en uiteindelijk werd uit die foto’s de winnende foto gekozen.
De foto van Tibbe werd gekozen als beste en hij werd beloond met een Go-Pro Action camera. Een prijs waarmee Tibbe in de toekomst zijn creatieve aspiraties zeker waar gaat maken.