Anne Frans Rozendaal wederom winnaar darttoernooi The sound

HOLWERD -  The Sound, een jeugdhonk in Holwerd voor jongeren van twaalf jaar en ouder, organiseert regelmatig activiteiten. Op vrijdag de 13e stond het jaarlijkse darttoernooi op de agenda. Er waren zestien deelnemers die in vier poules om het eremetaal streden. Organisatoren Daniel Visser en Melvin Dol konden trugkijken op een succesvol toernooi.

Er werd op hoog niveau gedart, wat deed blijken dat er veel talent rondloopt in Noord Oost Friesland. De finale bij de verliezers werd net als bij de laatste editie gewonnen door Dirk Jan Schreiber uit EE, tweede werd Denny Bijlstra uit Brantgum. In de kwartfinales van de winnaarspoule moest Mick Mollee uit Blija aantreden tegen Melvin Dol uit Holwerd. Melvin trok aan het langste eind en was de eerste finalist. De andere kwartfinale ging tussen Jappie Keekstra uit Engwierum en Anne Frans Rozendal uit Morra. Hier had Anne Frans de langste adem en werd de tweede finalist.
De troostfinale ging tussen Jappie Keekstra en Mick Mollee: Jappie was op dreef en stuurde Mick met lege handen naar huis. De finale werd geen echte kraker, Melvin Dol kon de geweldige spelende Anne Frans Rozendal geen moment bijbenen. Anne Frans werd voor de tweede opvolgende keer de winnaar. Na de finales deed Daniel Visser de prijsuitreiking en werden ook de prijzen uitgereikt van de dartcompetitie op de vrijdagavonden in de Sound. De eerste prijs was hier voor Melvin Dol en de tweede plek werd ingenomen door Leo Jongsma.
The Sound organiseert op zondag 27 december een zaalvoetbaltoernooi, er kunnen zich nog teams aanmelden. De inleg bedraagt 10 euro per team.  Aanmelden kan op het telefoonnummer 0637421392 (whatsApp). Na afloop is er live muziek met de Kolkenblazers.