Atty Eelkema stopt als trainer bij VIOD

DRIEZUM - Afgelopen maandag heeft trainer/coach Atty Eelkema (33) haar vertrek aangekondigd bij voetbalvereniging VIOD. De inwoner van het Groningse Opende is vijf jaar verbonden geweest aan de voetbalvereniging uit Driezum. Eelkema heeft aangegeven meer tijd in gezinsverband door te willen brengen.

De eerste twee seizoenen trainde zij de talentvolle C-junioren meiden, die in een jongenscompetitie waren ondergebracht. Van deze lichting heeft zij een aantal talenten klaargestoomd voor het grote werk in VIOD VR1 en VR2.
De afgelopen drie seizoenen had Atty Eelkema met veel succes het eerste vrouwenelftal onder haar hoede. Twee keer haalde zij de nacompetitie in de landelijke hoofdklasse. Was de eerste keer Jong Twente een maatje te groot, afgelopen seizoen versperde Jong Heerenveen de stap naar de topklasse.
Naast trainer/coach bij VIOD werkt zij ook nog als docent lichamelijke opvoeding in de gemeente Noordenveld. VIOD betreurt het vertrek van deze vakvrouw, maar respecteert haar beslissing.