Twee nieuwe ereleden bij Broekster Boys

BROEKSTERWALD - Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van Broekster Boys afgelopen vrijdag zijn Durk van Assen en Kees de Haan toegevoegd aan de eregalerij van Ereleden. Beiden waren eerder al Lid van Verdienste, maar het bestuur en leden waren van mening, dat deze twee mannen de titel Erelid meer dan verdiend hebben.

In 1991 werd Durk van Assen uitgeroepen tot Lid van Verdienste. Van 1981 tot 1987 was hij
penningmeester en regelde hij kantinezaken en tot op heden is hij verantwoordelijk voor de inkoop. Hij was leider van een aantal juniorenteams en zaalvoetbalteams. Al jaren verzorgt hij de ledenadministratie en hij is dé man van de zaalvoetbalafdeling.
Kees de Haan werd in 1994 uitgeroepen tot Lid van Verdienste. Kees zijn hart ligt met name bij de jeugdafdelingen. Voorzitter Rense Wijnsma wist zich nog te herinneren, dat Kees zijn eerste leider was bijna 50 jaar geleden. Ook was hij Coördinator jeugd, scheidsrechters jeugd, jarenlang jeugdcommissie lid en wedstrijdsecretaris bij de pupillen. Ook toen het samenwerkingsverband met Broekster Wâlden er kwam is Kees hier positief ingestapt. En zeker niet onbelangrijk: bijna alle elektra in de accommodatie is aangelegd door Kees.
Foto: beide mannen ontvingen een oorkonde en bloemen