Jeugd vv Buitenpost aan de slag met verzamelen voetbalplaatjes

BUITENPOST - De voetbalplaatjesboeken zijn vrijdagmiddag uitgereikt aan de jeugdleden van voetbalvereniging Buitenpost.

Het verzamelen van de vele voetbalplaatjes is begonnen. Boeksponsor Coop had niets teveel gezegd toen de supermarkt een leuke en feestelijke middag beloofde! De eerste twee exemplaren werden in de kantine op sportpark De Swadde overhandigd aan voorzitter Paul Olijve van de voetbalclub en Eric Compeer van de Coop.

SC Cambuur en SC Heerenveen

Dat gebeurde door twee voormalige jeugdspelers die nu beide onder contract zijn van een profclub. Voetballer Berend Jan Schootstra van SC Cambuur en keeper Pieter Bos van SC Heerenveen A1. Voor de jeugd van VV Buitenpost was dit fantastisch. Voor de jonge leden was er naast het zo begeerde voetbalboek ook nog een poster van het eerste elftal en wat lekkers.

Coop

Op initiatief van sponsor Coop kan VV Buitenpost een prachtig voetbalboek uitbrengen. De komende acht weken zijn er bij de supermarkt in Buitenpost volop acties waarbij extra voetbalplaatjes te verdienen zijn. Bovendien maak je kans op extra prijzen zoals een fiets als je een voetbalplaatje met een gouden, zilveren of bronzen tintje te pakken krijgt. Kijk op www.facebook.com/coopbuitenpost en maak kans op extra prijzen bij de 'like & win acties'.