De Westereen zondag decor voor titelstrijd vierde klasse A

DE WESTEREEN - In De Westereen staat komende zondag (4 mei) een ware voetbalkraker op het programma: Zwaagwesteinde - FFS.

De Readtsjes spelen dan tegen de nummer twee van het klassement, Foatbol Ferieniging Stobbegat (FFS) uit Vegelinsoord. Zwaagwesteinde is momenteel lijstaanvoerder in de vierde Klasse A, waar echter nog niets zeker is twee wedstrijden voor het einde. Oosterlittens, Nicator en FFS volgen namelijk op drie punten.

Extra tintje

Om de wedstrijd op sportpark De Wieken een extra tintje te geven spelen de E-pupillen van Zwaagwesteinde en FFS om 13.00 uur tegen elkaar. Vervolgens zullen de senioren om 14.00 uur richting het hoofdveld gaan. Zij worden daarmee begeleid door de pupillen. Overige jeugdleden van Zwaagwesteinde zullen een erehaag vormen en tijdens de wedstrijd zullen zij de Readtsjes aanmoedigen. Voor degenen die het meest fanatiek zijn en het mooiste spandoek hebben gemaakt, is een voetbal te winnen. ,,Reden te meer om iets eerder aan uw lunch te starten en een middag vol met voetbal mee te maken op sportpark De Wieken in De Westereen", zo stelt de vereniging.

Grutte Geart

Voor de thuisblijvers zal RTV NOF een live verslag verzorgen via de radio en live stream. Na de wedstrijd komt Grutte Geart de middag afsluiten met live muziek in de kantine.