Kevit Huitema van Sneek Wit Zwart naar Harkemase Boys

Harkema - Harkemase Boys heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Kevin Huitema. De 25-jarige speler komt over van zondaghoofdklasser Sneek Wit Zwart. Daar is de geboren Sneker nu bezig aan zijn zesde seizoen in de hoofdmacht.

In het eerste van Sneek Wit Zwart speelde Huitema in het verleden al samen met Robin Huisman de Jong (seizoen 2011/2012) en met Klaas Schotanus (2008 - 2011). Net als enkele Harkemase Boys-spelers deed Huitema vorig seizoen ook mee met het Fries elftal tegen sc Heerenveen. Ook speelde Huitema vorig seizoen met Sneek Wit Zwart tegen Harkemase Boys in de halve finale van de districtsbeker.
Nieuwe uitdaging Huitema is linksbenige verdediger die ook op het middenveld uit de voeten kan. ,,Harkemase Boys is een mooie club en voor mij is het een mooie nieuwe uitdaging", aldus Huitema. ,,Verder ken ik Klaas en Robin natuurlijk ook al." Derde aanwinst Huitema is de derde nieuwe aanwinst voor Harkemase Boys. Eerder werd al bekend dat Erick Jansema (doelman van Oranje Nassau) en Henny Bouius (middenvelder van Bergum) naar De Bosk komen.