Must Hoare Wie 't Seit: Gerda Dam

Ee - EE In de rubriek Must Hoare Wie 't Seit uit het Nieuwsblad Noordoost-Friesland staat elke vrijdag een persoon uit de regio centraal die om de een of andere reden in het nieuws is. Deze week is dat Gerda Dam uit Ee.

EE - In de rubriek Must Hoare Wie 't Seit uit het Nieuwsblad Noordoost-Friesland staat elke vrijdag een persoon uit de regio centraal die om de een of andere reden in het nieuws is. Deze week is dat Gerda Dam uit Ee. Voor haar ging na jaren een wens in vervulling. Sandy Road Ranch is met een overdekte manege namelijk letterlijk onder dak gebracht, zodat ze het hele jaar plek kunnen bieden aan een breed publiek.
Trots op Wereld Erfgoed Waddenzee In de rubriek legt Gerda Dam onder andere uit waarom zij graag een gesprek wil voeren met president Barack Obama. Ook roept zij inwoners van Noordoost-Friesland op trots te zijn om midden in het Wereld Erfgoed Waddenzee te wonen. ,,Ter vergelijking, onze status is gelijk aan: Great Barrier Reef, Grand Canyon National Park, Yellowstone National Park, Borobudur Temple Compounds en Kilimanjaro National Park. Beseffen wij ons dat wel?'' Dit en nog veel meer in het Nieuwsblad Noordoost-Friesland van vrijdag 24 januari 2014.
Op de foto: Gerda Dam in de nieuwe overdekte manege die ongeveer over een jaar klaar moet zijn. FOTO KLASINA VAN DER WERF