Dames Regioteam binden in Kollum strijd aan tegen VIOD Talententeam

KOLLUM - Op sportpark Baensein in Kollum wordt woensdagavond 18 december een voetbalwedstrijd gespeeld tussen het dames Regioteam Noordoost Friesland en het VIOD Talententeam. Deze regionale topwedstrijd begint om 19.30 uur.

Het Regioteam NOF bestaat uit speelsters van Kollum, Friese Boys, WTOC, De Lauwers en Buitenpost. De wedstrijd staat onder de vakkundige leiding van wethouder van Kollumerland én zeer verdienstelijk scheidsrechter Jelle Boerema.

Actie

Een ieder wordt van harte uitgenodigd de regionale toppers in actie te zien tegen de opkomende talenten van VIOD. ,,Alle ingrediënten voor een fantastische wedstrijd zijn aanwezig." De wedstrijd zal geheel in het teken staan van de actie die voetbalvereniging Kollum op dit moment voert via de Klaas-Jan Huntelaar Foundation. ,,Deze prijs moet in Friesland blijven!"

Stemmen

Stemmen op vv Kollum kan nog tot en met komende vrijdag, 20 december. Toeschouwers van de damesvoetbalwedstrijd kunnen op het sportpark in Kollum hun stem uitbrengen. Wie niet in de gelegenheid is aanwezig te zijn op Baensein, kan zijn of haar stem uitbrengen door een mailtje te sturen naar het adres vvkollumwint@gmail.com Op de site van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation kan via de link https://www.klaasjanhuntelaarfoundation.nl/projecten/107-realisatie-kleedboxen-damesmeisjes-voetbalaccomodatie-vv-kollum/1#stemform worden gestemd op de vv Kollum.