Speciaal wedstrijdshirt voor Harkemase Boys - NEC

HARKEMA - Op 24 september staat sportpark De Bosk in Harkema weer een voetbalfeest te wachten.

Op het programma staat de wedstrijd Harkemase Boys - NEC. Het duel wordt gespeeld in de tweede ronde van landelijke KNVB-beker. Op 24 september 2009 was op De Bosk de wedstrijd Harkemase Boys - Feyenoord. Twee jaar speelden de roodwitten het thuisduel tegen Willem II, die na een 0-2 achterstand winnend werd afgesloten met een 4-2-overwinning. Deze zege zorgde voor een wedstrijd in de derde ronde in een uitverkocht Abe Lenstra Stadion tegen SC Heerenveen.

Live-uitzending

Deze wedstrijden zorgden voor veel media-aandacht, waardoor Fox Sports heeft gekozen om de wedstrijd Harkemase Boys – NEC Nijmegen live uit te zenden. Dit heeft de Sponsorgroep Harkemase Boys aangegrepen om een speciaal wedstrijdshirt te laten maken met behulp van de speciale wedstrijd-shirtsponsoren Van der Veen & Kromhout Registeraccountants en Belastingadviseurs en supersponsor SHB Bouw.

Aandenken

Het speciale shirt is ontworpen door Unyk.nl. De wedstrijd Harkemase Boys - NEC moet wederom een voetbalfeest en een herinnering voor iedereen worden. Iedereen kan dan ook het shirt als aandenken bestellen. Voor de wedstrijd zijn er al ongeveer twintig shirts beschikbaar (maat XL). De andere shirts worden na de wedstrijd besteld. De levering hiervan zal ongeveer halverwege oktober 2013 zijn.

Bestellen

De speciale wedstrijdshirts zijn te bestellen/reserveren bij Allure Bloemen & Woonaccessoires aan de Warmoltsstrjitte 24 in Harkema. Dit speciale wedstrijdshirt kost € 40 per stuk en betreft nagenoeg de kostprijs. De shirts dienen bij bestelling/reservering meteen te worden afgerekend bij Allure Bloemen & Woonaccessoires. De shirts die worden besteld zijn zonder rugnummer en spelersnaam.