Dalstra Reizen presenteert nieuwe reisgids

Surhuisterveen - Wordt het een 19-daagse rondreis door Namibië of een vertrouwde busreis binnen Europa? Vakantiegangers die nog niet precies weten welke reis zij willen boeken, kunnen zaterdag 11 januari terecht op de Reisinformatiedag van Dalstra Reizen.

In het bedrijfspand van de Touroperator aan de Molenweg in Surhuisterveen staan die dag chauffeurs en reisleiders klaar om alle vragen te beantwoorden.

Verre reizen

De Reisinformatiedag valt samen met de uitgave van een nieuwe reisgids van Dalstra Reizen. In deze gids staan maar liefst 59 reizen, waarvan 13 compleet nieuwe reizen. Bijzonder is een 19-daagse rondreis door Namibië en Botswana onder begeleiding van een Afrikaans-sprekende gids.

Busreizen

Touroperating Manager Hein Bouma: “Wij kregen verzoeken van vaste klanten die wel eens verder weg wilden dan Europa. Daarom hebben we enkele verre reizen waar we met het vliegtuig naar toe gaan. Daar staat een plaatselijke bus de mensen op te wachten. Het reizen met een bus blijft centraal staan.” Naast deze verre reizen, bestaat het aanbod vooral uit de vertrouwde busreizen binnen Europa die overzichtelijke staan uitgelegd in de 100 pagina’s dikke, nieuwe, reisgids.

Gratis dagtocht

Wie boekt tussen 1 december 2013 en 18 januari 2014, krijgt een gratis dagtocht cadeau.