Damclub TTS Surhuisterveen huldigt tweetal jubilarissen

SURHUISTERVEEN - Damclub TTS uit Surhuisterveen heeft een tweetal leden in het zonnetje gezet. Berend Bakker en Luitzen van der Heide kregen de spotlights op zich gericht.

Op de slotavond van de vereniging, die op maandag werd gehouden in de damarena van Café De Haven in Surhuisterveen was er naast de gebruikelijke sneldamwedstrijd aandacht voor het feit dat twee personen dit seizoen veertig jaar lid waren van de Koninklijke Nederlandse Dambond. Secretaris Gerrit Terpstra van TTS overhandigde namens de dambond de jubilarissen Bakker en Van der Heide hiervoor de gouden speld, terwijl er voor de dames bloemen waren.

Zaterdagcompetitie

Berend Bakker en Luitzen van der Heide maken deel uit van de TTS-hoofdmacht in de provinciale competitie. Daarnaast komen zij uit in de zaterdagcompetitie in het team van de Flexibele Makelaar. Gezien hun scores hoopt TTS dat zij hiermee nog lang kunnen doorgaan.

Zomertoernooi

Na de uitreiking werd door de leden nog een zogeheten sneldamcompetitie afgewikkeld. Dat gebeurde in een uitermate plezierige sfeer. Hiermee werd het seizoen afgesloten. Op 22 april start bij TTS het open zomertoernooi van Friesland waarmee wedstrijdervaring kan worden opgedaan voor het komende seizoen. Op dit moment zijn voor dit evenement reeds meer dan veertig deelnemers aangemeld.