Vier je de nazomer met ons mee?

Oentsjerk - In het weekend van 20 en 21 september staat de derde editie van hét najaarsfeestje van Friesland op het programma: de Leeuwarder Courant NaZomerFair. Landgoed Stania State in Oentsjerk ontpopt zich tot een plek waar jong en oud elkaar ontmoeten.

De Leeuwarder Courant NaZomerFair biedt plaats aan sfeervolle en unieke stands en weet zich verzekerd van een aantal bijzondere activiteiten. Tel daar het idyllische landgoed bij op en je hebt gegarandeerd een leuk dagje uit! Vorig jaar werd de fair door bijna 9.000 mensen bezocht. Activiteiten De Leeuwarder Courant NaZomerFair brengt meer activiteiten naar Oentsjerk dan ooit te voren. Te beginnen met muziek, twee verschillende koren swingen de pan uit tijdens de fair. En wat is het medicijn tegen een kleine herfstdepressie? Salsa! Tijdens de fair worden demonstraties gegeven op de overtuigende ritmes van de Cubaanse muziek. Bezoekers mogen bovendien ook zelf aan de slag in de Workshopstraat met workshops keramiek, aquarellen en schilderkunst.

Complimentenspinnenweb

Dingen als ‘wat heb je ontzettend goed gekookt gisteren’ of ‘je ziet er goed uit vandaag’ zijn leuk om te horen, nietwaar? Op de fair wordt een ‘complimentenspinnenweb’ gecreëerd, een initiatief waarbij we elkaar gaan belonen met een compliment. Een compliment is immers gratis, maar haalt het beste in iemand naar boven.

Pimp je krukje

Kinderen krijgen tijdens de fair de kans om hun eigen krukje op te halen en die naar wens te customizen. Zij nemen het krukje daarna gratis mee naar huis! Ook mogen zij aan de slag bij Staatsbosbeheer. Hier liggen beschrijvingen voor speurtochten in het bos voor ze klaar en creëren ze bovendien hun eigen nestkastje.

Vriendinnenkorting

Vorig jaar werd de fair overspoeld met vriendinnen van alle leeftijden, die goedgemutst samen de fair bezochten. De één op zoek naar een fijn cadeau, de ander zichtbaar genietend van de vele activiteiten, beide genoten ze samen van een dagje uit. Met korting! Check www.lcnazomerfair.nl voor de voorwaarden.

Leeuwarder Courant NaZomerFair

Zaterdag 20 september | zondag 21 september - 10.00 – 18.00 uur