Admiraliteitsdagen 2014: Hulde aan de organisatie (foto's en filmpje)

Dokkum - ,,Wat een superfeest en perfect geregeld. Hulde aan de organisatie. Wij kijken nu al uit naar volgend jaar!'' Dit is één van de vele positieve reacties van de Admiraliteitsdagen 2014 op Social Media.

Ook de deelnemende artiesten zijn razend enthousiast. Zo schrijven de bandleden van Vangrail op Facebook: ,,Koning Keizer Admiraal, in Dokkum kennen ze Vangrail nu allemaal! Het was meer dan genieten. Ons debuut in Dokkum was onwaarschijnlijk gaaf. Een podium liggend op het water en duizenden mensen op de kade maakt een fantastische sfeer. Dank voor alle toffe reacties en berichten. Voor volgend jaar staat de show al in de agenda!'' Jamai, die tijdens de openingsavond optrad, schrijft op Twitter: ,,Dankjewel lieve mensen in Dokkum. Het was een geweldig mooie avond!'' 
Ook op de laatste dag was het weer een drukte van belang in Dokkum. Mensen konden onder andere een rondvlucht maken in een helikopter en genieten van het jubileumconcert van de Stedelijke Harmonie met medewerking van Iris Kroes.  Jan van Empel maakte bijgaande foto's van deze activiteiten.
Henk Aartsma en Harmen Poortman uit Dokkum maakten dit fotofilmpje van de vele authentieke boten die onlosmakelijke verbonden zijn aan de Dokkumer Admiraliteitsdagen.
http://youtu.be/TbE3jYyYIAo