Wolter Kroes verrast inwoner Kollumerzwaag met 83.333 euro

Kollum - Kollumerzwaag Een grote verrassing voor meneer Bijlsma uit Kollumerzwaag. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij 83.333 euro gewonnen op de eindcijfers van zijn mobiele telefoonnummer. Hij ontvangt de cheque uit handen van Wolter Kroes. Meneer Bijlsma wil het prijzengeld graag gebruiken om zijn kinderen te helpen.

Een grote verrassing voor meneer Bijlsma uit Kollumerzwaag. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij 83.333 euro gewonnen op de eindcijfers van zijn mobiele telefoonnummer. Hij ontvangt de cheque uit handen van Wolter Kroes. Meneer Bijlsma wil het prijzengeld graag gebruiken om zijn kinderen te helpen.
De uitreiking aan meneer Bijlsma is zaterdag 17 januari te zien in het televisieprogramma ‘Wie Goed Doet' vanaf 21.30 op SBS6. Over de VriendenLoterij – Ieder mens een goed leven De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Sinds 1998 is ruim een half miljard euro aan goede doelen geschonken. Organisaties zoals KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport, Alzheimer Nederland, Jantje Beton en de Richard Krajicek Foundation ontvangen jaarlijks een bijdrage.