Afscheid dorpshuis De Dobbe met Teake van der Meer en Griet Wiersma

Dokkum - Anjum -  Voordat de sloop van het oude dorpshuis begint en deze plaats zal maken voor het nieuwe MFC, komen Teake en Griet op zaterdag 14 november nog één keer met hun jubileumshow '50 jier lytse Teake' naar De Dobbe in Anjum.

Met vertrouwde conferences, dolkomische typetjes en hilarische sketches zullen Teake en Griet de lachers weer op hun hand weten te krijgen. Deze gezellige familie-lach-show wordt gecompleteerd door Friestalige liedjes, om het publiek de kans te geven af en toe even op adem te komen.
Teake is een fenomeen, een volks-komiek die de lach aan zijn kont heeft zoals ze dat zeggen. Waar hij zijn typetjes vandaan haalt is een raadsel, maar ze zullen maar naast je komen wonen. Griet wordt in de wandelgangen door haar kolderieke typetjes ook wel de Friese Tineke Schouten genoemd. Met haar eigen geschreven liedjes en oude meezingers verzorgd Griet de muziek in de avondvullende show.
Kaarten á € 12,50 verkrijgbaar in de voorverkoop, aan de zaal €15,00. Voorverkoop bij De Dobbe, Freerk Swart op tel. 0519 321260.