Kleding- en speelgoedbeurs voor jong en oud in Ternaard

Dokkum - Ternaard - In dorphuis Tunawerth werd afgelopen zaterdag weer een kleding- en speelgoedbeurs georganiseerd. De deelnemers hadden de grote zaal geheel tot hun beschikking en deze was dan ook helemaal gevuld met stands met kleding en speelgoed. Onder de aanwezigen werd een kleding bon verloot.

Ternaard - In dorphuis Tunawerth werd afgelopen zaterdag weer een kleding- en speelgoedbeurs georganiseerd. De deelnemers hadden de grote zaal geheel tot hun beschikking en deze was dan ook helemaal gevuld met stands met kleding en speelgoed. Onder de aanwezigen werd een kleding bon verloot.
Ook voor de kleine bezoekers was er genoeg te doen. Er was een knutselhoek met allerlei leuke dingen, Geertsjes traktaties liet zien hoe je een coole taart maakte en nam voor wie een eigen cupcake meenam, was er de mogelijkheid deze mooi te versieren. Er was daarnaast een kleurplatenwedsrijd georganiseerd waarmee mooie prijzen te winnen waren. De ouders konden ondertussen naar hartenlust struinen door het kledingaanbod.
Foto: Bote Sape Schoorstra
Op de foto: cup cakes versieren bij Geertjes traktaties.