Kinderboekenweek én juffen- en meester dag CBS Op de Hoogte in Burum

Dokkum - Burum - Ook in Burum, op CBS 'Op de Hoogte', werd dinsdag de start van de Kinderboekenweek gevierd. Daarnaast was het er ook nog eens juffen- en meester dag.  Alle leerlingen mochten verkleed op school komen in hun raarste, gekste en leukste outfit. Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar namelijk 'Raar maar waar'.

Iedereen had erg goed zijn/ haar best gedaan. Ook de juffen en meester waren allemaal verkleed. De gekste juf was juf Evelien, zij was een astronaut, heel raar. De rest van de ochtend bestond uit het doen van leuke proefjes. Er was een heerlijke traktatie, gemaakt door verschillende moeders. 's Middags bracht schrijfster Susan ‘t Hullenaar een bezoek aan de school; zij las voor uit eigen werk.
Van elke groep kreeg iemand een prijs voor de raarste outfit. In groep 1: Stijn Smit, groep 2: Daniel de Boer, groep 3: Sieger van der Wal, groep 4: Emma van der Let, groep 5: Maurice Veenstra, groep 6: Klaas Wytze Noordhuis, groep 7: Sanneke de Haan en groep 8: Folkert Hendrik Feddema. Uiteraard was de prijs, die zij kregen, een boek.