De Driesprong sponsort dagbesteding De Swaen uit Veenklooster

VEENKLOOSTER - Rayon De Driesprong, bestaande uit duivenverenigingen uit De Westereen en Twijzelerheide, heeft vrijdagavond zijn jaarlijkse kampioenenhuldiging en prijsuitreiking gehouden. Wederom was Dagbesteding De Swaen uitgenodigd. Zij verzorgen samen met De Driesprong de jaarlijkse sponsorwedvlucht.

De sponsorvlucht was dit jaar ook weer een groot succes, mede door de inbreng van De Swaen uit Veenklooster. De medewerkers hebben heel erg hun best gedaan en zo het recordbedrag van 1325,00 euro opgehaald. De Rabobank was een van de vele sponsoren die de cheque ter beschikkingen hebben gesteld.
Ieder jaar wordt het bedrag goed besteed en dit jaar komt de opbrengst ten goede aan het inrichten van een winkel voor verkoop van atelierproducten. De Swaen wil, met het opzetten van atelierverkoop, een nieuwe activiteit toevoegen aan de andere bezigheden. Het andere deel van de opbrengst komt ten goede aan de aanschaf van tuingereedschap. Er worden veel tuinen onderhouden en hiervoor is men toe aan nieuw tuingereedschap.
Foto's: Sake Beerstra