Nieuwe stichting houdt workshop Spekstenen in EE

EE - De nog jonge stichting 'Gewoon Bijzonder Bijzonder Gewoon' in samenwerking met de Sandy Road Ranch in Ee een workshop Spekstenen. De workshop is het eerste initiatief van de stichting.

De workshop vond plaats bij de Sandy Road Ranch in Ee. De groep van zestien personen bestond uit moeders met hun kinderen en oma's met kleinkinderen en er was zelfs een deelneemster uit Amerika. De workshop werd gegeven door Sjoukje Maria Kramer. Spekstenen is geschikt voor jong en oud. Een aantal deelnemers had vooraf een ontwerp bedacht, anderen lieten zich leiden door de steen. Het resultaat was dat iedereen tevreden met een prachtige creatie weer naar huis gingen.
De stichting heeft een aantal doelen voor ogen. Zo is er is sprake van krimp in het gebed rond Ee. Veel voorzieningen verdwijnen of mensen moeten er steeds verder voor reizen. De stichting wil ervoor zorgen, dat mensen dicht bij huis en laagdrempelig mee kunnen doen aan leuke activiteiten. Kortom:  mensen bij elkaar brengen, jong en oud, mensen met of zonder beperking.
Voor december staat er een workshop “Kerststuk maken” op het programma.