Stabij Bobby wil met hulp haar wereld vergroten

Drachten - De Stichting Hulp en Herplaatsing heeft weer veel nieuwe herplaatsers waarvoor een plekje wordt gezorgd. Stabijteefje Bobby, geboren in april, is er één van. 

Bobby heeft een moeilijke start gehad: te weinig gesocialiseerd en op de kop gekregen als ze haar baasje liet weten dat ze iets niet aan kon. Omdat de problemen niet voor haar werden opgelost, moest ze het zelf oplossen. Dit heeft er toe geleid dat ze bezoek behoorlijk aanblaft, omdat ze er bang voor is.
Na een lange periode met veel rust in een gastgezin, gaat het een stuk beter met haar. Ze speelt veel met de huishond daar en voelt zich veel beter op haar gemak.
Ze is daarom op zoek naar een permanent adres. Ook hier zal ze in het begin vooral veel rust nodig hebben. Een huis buitenuit bij een rustige familie en geen schoolplein in de buurt, zou voor haar een goede plek kunnen zijn. Mensen die niet meer van haar vragen dan ze op dat moment aankan en haar de keus laten of ze een stap zet, kunnen haar helpen haar wereld te vergroten. Kijk voor meer info op www.shhh.nl of bel 058 266 81 58 (op werkdagen).