ZomerFair: Eindeloos zomergevoel op Landgoed Nienoord Leek

Leek - In het weekend van 14 en 15 juni staat Landgoed Nienoord in het teken van de Dagblad van het Noorden ZomerFair. Met haar charmante ophaalbruggen, het 19-eeuwse landhuis en de fraaie parktuin is het landgoed een lust voor het oog.

De ZomerFair voegt hier een kleine honderd exposanten aan toe én zoekt de combinatie met het Rijtuigmuseum, de Schelpengrot en het Familiepark. Met een ZomerFair-ticket zijn bezoekers hier gratis welkom. Ook de expositie 'verborgen verhalen' in de Borg is gedurende het weekend voor slechts 1 euro te bezoeken.

Mooie herinneringen

Het evenement creëert hiermee mooie herinneringen voor de hele familie. Op de fair is het genieten van de nieuwste zomermode, ambachtelijke lekkernijen en een keur aan tuinplanten en –meubelen. Maar ook, een zomers activiteitenprogramma!

Activiteitenprogramma

De ZomerFair presenteert een bonte mix aan activiteiten. Zo nemen twee keer per dag mensen in authentieke kledij klassieke kinderwagens aan de hand tijdens de Kinderwagenparade. De schapen zoeken eveneens de interactie met het publiek tijdens demonstraties verzorgd door de Scheperij Tijdens de zondagopening ontdoen de schapen zich vervolgens van hun warme winterjas gedurende het scheerfeest op het Familiepark. Theatergroep Auth&Tiek geeft bezoekers een “shot aan positiviteit” met haar theateracts als Lien van de Lintjesregen en het Complimentenloket, waar bezoekers gratis op zondag een compliment mogen afhalen. Dagblad van het Noorden doet in haar VIP Dome eveneens een duit in het zakje. Hier maken enkele journalisten, onder wie crime journalist Mick van Wely en culinair recensent Jacques Hermus, een live vertaling van hetgeen ze normaliter in de krant schrijven.

Stijgen naar grote hoogte

Tijdens de ZomerFair is Nederland oranje gekleurd. Massaal hopen we dat de mannen van Oranje naar grote hoogte stijgen. De organisatie van de ZomerFair biedt bezoekers letterlijk deze kans. Voorspel de tweede poulewedstrijd tegen Australië en maak kans op een ballonvaart. Er is nog meer te winnen, driemaal een waardecheque voor Fontana Bad Nieuweschans welteverstaan. Maak een foto in de speciale ZomerFair VW bus, plaats deze op de Facebookpagina en maak kans!

Praktische informatie

Zaterdag 14/zondag 15 juni: 10.00 – 18.00 uur Entree volwassenen: 7,50 euro Entree kinderen: 4 euro www.dvhnzomerfair.nl | www.facebook.com/zomerfairleek