Seks Tips 2 in de Krúswei op Valentijnsdag

DAMWÂLD Zin in een gezellig avondje uit op Valentijnsdag? Ga dan donderdagavond 14 februari naar de Krúswei in Damwâld. Daar is de muzikale komedie Seks Tips 2 te zien met in de hoofdrollen: Theun Plantinga (afkomstig uit Feanwâlden!) en Alexandra Alphenaar.

Na de succesvolle tournee van ‘Seks Tips, wat je van nichten leren kan’ zijn ze terug met een volgende hilarische musical met nog meer smakelijke tips, prachtige verhalen, ondeugende anekdotes en prikkelende grappen.

Er wordt gezongen en gedanst, er wordt gelachen en ja… er rolt ook nog wel een traan in deze nieuwste Seks Tips-voorstelling waar je oren van gaan klapperen, je wangen een kleur van zullen krijgen en je uiteindelijk thuis nog veel genoegen aan kunt beleven.

‘Seks Tips 2, hoge hakken geen bezwaar’ is geschreven en geregisseerd door Dick van den Heuvel. De voorstelling begint om 20.15 uur. De zaal in de Krúswei is geopend vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via https://mgtickets.nl/v/680 of bij de Primera in Damwâld.