Nieuwjaarsloop WTOC met prima wandelweer

oudwoude - Zaterdagmiddag om half drie werd het startsein gegeven door Riemer Bijlstra van de Activiteitencommissie van WTOC, die voor de tweede keer een Nieuwjaarsloop organiseerden voor de voetblaclub. Er waren in totaal zeventig deelnemers. Een aantal hiervan ging hardlopen en de rest koos voor het wandelen.

Het was prima wandelweer deze middag in Oudwoude, Triemen en Westergeest. De route was in totaal acht kilometer. Halverwege kon men bij Sjouke en Alie Bosma in de Triemen even bijkomen met een warme kop chocolademelk.

Vanaf vijf uur was de traditionele Nieuwjaarsreceptie, georganiseerd door het bestuur en de Club van 100, in de kantine van Sportpark ‘De Wygeast’. Er is afscheid genomen van verzorgster/sportmasseur Harmina Burmania-Talma, zij ontving als dank voor haar inzet een bos bloemen en een klok met WTOC embleem. Jilles Bijlstra is haar opvolger.

Bij de Sponsorgroep komen de bedrijven Prowurk Uitzendbureau (Janneke Rauwerda-de Poel) uit Dokkum en Leffel Sportswear (Siebe Bos) uit Kollum, Burgum en Drachten.