Ezra Schrijver volgend seizoen naar Harkemase Boys

Dokkum - HARKEMA - Ezra Schrijver voetbalt volgend seizoen bij Harkemase Boys. De 24-jarige aanvaller komt over van eersteklasser Oranje Nassau.

HARKEMA - Ezra Schrijver voetbalt volgend seizoen bij Harkemase Boys. De 24-jarige aanvaller komt over van eersteklasser Oranje Nassau.
,,We volgen Ezra al een paar jaar", aldus Bonne Bekkema van de Technische Commissie. ,,Een mooie aanwinst voor ons." De gesprekken tussen de TC en Schrijver verliepen goed. Schrijver: ,,Harkemase Boys is een aansprekende club in het noorden met veel supporters. Bovendien spreekt het voetbal van Harkemase Boys me erg aan."
De student Sportgezondheid aan de Hanzehogeschool in Groningen doorliep de jeugdopleiding van VV Actief uit Eelde. In de senioren speelde Schrijver bij FC Edmonton (Canada), Alcides en dus Oranje Nassau uit zijn woonplaats Groningen.
In de zomer van 2014 maakte Erick Jansema al de overstap van Oranje Nassau naar De Bosk. Schrijver en Jansema hebben contact gehouden: ,,Erick heeft veel goede verhalen verteld over de club", zo verduidelijkt Schrijver. ,,Mijn ambitie is om zo hoog mogelijk te voetballen en daarom is dit een geweldige stap voor mij. Ik heb enorm veel zin om voor Harkemase Boys te spelen."