Gezocht: singer-songwriters

Dokkum - EE Voor wie er altijd al van gedroomd heeft eens een eigen nummer op te nemen is er goed nieuws: Dream Project Studio's uit Ee wil vanuit een nieuw cd-project diverse singer-songwriters de kans bieden elk twee eigen nummers, begeleidt door gitaar of piano, op te gaan nemen.

EE - Voor wie er altijd al van gedroomd heeft eens een eigen nummer op te nemen is er goed nieuws: Dream Project Studio's uit Ee wil vanuit een nieuw cd-project diverse singer-songwriters de kans bieden elk twee eigen nummers, begeleidt door gitaar of piano, op te gaan nemen.
Op dinsdag 22 maart zal er een infoavond gehouden worden in de studio van Dream Project Studio's aan de Tibsterwei in Ee. Daar zal worden toegelicht hoe dit project werkt. Zeker is, dat wie meedoet aan het project, naast promotie en de presentatie van de CD ook een optreden mag doen bij het live muziekprogramma van Noardewyn Live van Willem Wâldpyk op Omrop Fryslân. Ook Willem heeft als doelstelling aandacht te geven aan nieuw talent.
Ondertussen hebben zich ook al weer nieuwe artiesten aangemeld voor het tweede gospelproject. Begin februari vond de cd presentatie plaats van het eerste Gospelproject en nu al zijn er dus nieuwe aanmeldingen. Bij voldoende belangstelling zal er ook voor artiesten in de Gospelmuziek, duo's, solo, bands of koren, een infoavond worden georganiseerd.
Bij belangstelling of opgave voor het project: www.dreamprojectstudios.nl of bel met 0653725913 of 0625506422