Simon IJzerman naar Harkemase Boys, Sander van Dijken vertrekt

Dokkum - HARKEMA - Simon IJzerman speelt volgend seizoen voor Harkemase Boys. De 24-jarige IJzerman, die zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten kan, is afkomstig van zondagtopklasser WKE.

HARKEMA - Simon IJzerman speelt volgend seizoen voor Harkemase Boys. De 24-jarige IJzerman, die zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten kan, is afkomstig van zondagtopklasser WKE.
In zijn jeugd voetbalde IJzerman bij FC Emmen en PEC Zwolle. Bij die laatste club maakte hij twee seizoenen deel uit van de A-selectie. Uiteindelijk koos IJzerman voor een maatschappelijke carrière, hij studeert Fysiotherapie in Groningen, en is hij bij WKE gaan spelen. Nu volgt dus de overstap naar Harkemase Boys.
,,Harkemase Boys is een mooie club met veel sfeer en ambitie", zo licht IJzerman zijn keuze toe. ,,Bovendien is er de laatste periode veel onrust bij WKE. Dat gaat ten koste van de focus op mijn studie. Ik hoop in Harkema mijn steentje bij te kunnen dragen."
Tegenover de komst van IJzerman staat het vertrek van Sander van Dijken. De verdediger gaat na twee seizoenen op De Bosk op zoek naar iets nieuws. Van Dijken speelde vooralsnog 29 officiële wedstrijden voor Harkemase Boys.