Eerste editie Bonifatiuscup jeugd op 5 en 6 mei

DOKKUM - De beide voetbalverenigingen c.s.v. Be Quick Dokkum en v.v. Dokkum organiseren op donderdag 5 en vrijdag 6 mei a.s. op ‘t Tolhúspark de eerste editie van de Bonifatiuscup voor C-junioren (U15) en D-pupillen (U13). Naast c.s.v. Be Quick Dokkum en v.v. Dokkum nemen teams deel van VVS’46 uit Spanbroek, v.v. Drachten, CJVV uit Amersfoort, Sportlust ‘46 uit Woerden en vier teams uit Fulda (Duitsland).

De beide clubs uit Dokkum zijn de uitdaging aangegaan om een leuk meerdaags toernooi met een internationaal tintje voor de voetballende jeugd op te zetten. Het programma van de eerste editie mag er zijn en staat garant voor twee dagen voetbalplezier met veel wedstrijden, een penaltycontest, een avondprogramma, samen eten en voor de gasten overnachtingen in Dokkum.
Het toernooi wordt op 5 mei om 11.30 uur geopend. De poulewedstrijden worden donderdagmiddag gespeeld en op vrijdag zijn de knock-out rondes, eindigend met twee finales voor beide leeftijdscategorieën om de Bonifactiuscup. Op de sites van c.s.v. Be Quick en v.v. Dokkum is meer informatie te vinden. Er verschijnen op de sites regelmatig updates en aanvullingen, zoals het wedstrijdschema.