Jeugd WV Otto Ebbens op bezoek bij Vleesbedrijf De Vries

ZWAAGWESTEINDE - WV Otto Ebbens is inmiddels uitgegroeid naar een sportvereniging van betekenis in Noordoost-Friesland. Ook bedrijven en instellingen weten WV Otto Ebbens steeds beter te vinden. Daarom vertrok vorige week dinsdagavond een delegatie jeugdrenners naar Vleesbedrijf De Vries in Veenwouden, dat zich met een sponsorschap voor vier jaar aan de wielervereniging heeft verbonden.

Vleesbedrijf de Vries is sinds 1990 gespecialiseerd in het leveren van een breed assortiment hoogwaardige vleesproducten bestemd voor horeca en groothandel. Er worden echte ouderwetse, ambachtelijke rookproducten voor de groothandel geproduceerd zoals gerookt spek en droge worst. Deze producten vinden uiteindelijk hun bestemming bij slagerij, retail en horeca. Ook is De Vries een totaalleverancier op vleesgebied voor de horeca. Zo verkoopt De Vries met name rund- en varkensvlees. Maar ook voor kippenvlees, lamsvlees, vleeswaren en wild kan men bij het vleesbedrijf terecht.
WV Otto Ebbens is vanzelfsprekend blij met Vleesbedrijf De Vries als nieuwe sponsor. Daarom kreeg eigenaar Mindert de Vries het informatieboekje Op Koers overhandigd van jeugdtrainer Erik Hiemstra. WV Otto Ebbens is zeker van een mooie samenwerking voor de komende jaren, waarbij zowel zakelijk- als wielersucces hand-in-hand mogen gaan.