Twee nieuwe spelers voor Harkemase Boys

Harkema - HARKEMA - Harkemase Boys heeft zich voor volgend seizoen versterkt met verdediger Stefan Korf (links op de foto) van HZVV en aanvaller Matthijs Hardijk (rechts) uit de jeugdopleiding van FC Groningen. Stefan Korf is een 24-jarige linksbenige verdediger die al enige tijd gevolgd wordt door Harkemase Boys. Hij is begonnen met voetballen bij Achilles 1894 in zijn woonplaats Assen. De afgelopen drie seizoenen speelde Korf bij HZVV. Daarnaast studeert hij Communication & Multimedia Design aan de Hanzehogeschool in Groningen. ,,Harkemase Boys is voor mij een mooie stap hogerop", zegt Korf. ,,Ik zie het als een nieuwe uitdaging." Matthijs Hardijk speelde het afgelopen seizoen in de jeugdopleiding van FC Groningen, nadat hij de overstap maakte van VV Hoogezand. De talentvolle rechtsbenige vleugelaanvaller is 18 jaar en woont in Sappemeer. ,,Harkemase Boys is qua naam de grootste amateurclub in het noorden. Na een jaartje met Groningen A1 in de Eredivisie wil ik me nu laten zien in de Derde Divisie."

HARKEMA - Harkemase Boys heeft zich voor volgend seizoen versterkt met verdediger Stefan Korf (links op de foto) van HZVV en aanvaller Matthijs Hardijk (rechts) uit de jeugdopleiding van FC Groningen.
Stefan Korf is een 24-jarige linksbenige verdediger die al enige tijd gevolgd wordt door Harkemase Boys. Hij is begonnen met voetballen bij Achilles 1894 in zijn woonplaats Assen. De afgelopen drie seizoenen speelde Korf bij HZVV. Daarnaast studeert hij Communication & Multimedia Design aan de Hanzehogeschool in Groningen. ,,Harkemase Boys is voor mij een mooie stap hogerop", zegt Korf. ,,Ik zie het als een nieuwe uitdaging."
Matthijs Hardijk speelde het afgelopen seizoen in de jeugdopleiding van FC Groningen, nadat hij de overstap maakte van VV Hoogezand. De talentvolle rechtsbenige vleugelaanvaller is 18 jaar en woont in Sappemeer. ,,Harkemase Boys is qua naam de grootste amateurclub in het noorden. Na een jaartje met Groningen A1 in de Eredivisie wil ik me nu laten zien in de Derde Divisie."