Derde cd-single voor Gaatze Bosma

De Westereen - Gaatze Bosma heeft zijn derde cd-single uitgebracht. Gaatze heeft binnen één jaar tijd zijn derde cd-single uitgebracht. Wederom is het liedje in twee talen opgenomen. Titel is ‘De mooiste/De moaiste’. Het lied gaat over een jeugdvriendin die uit het oog verloren is en roept een ietwat melancholiek gevoel bij de luisteraar op.

Ondanks de jeugdige leeftijd van Gaatze klinkt zijn stem heel volwassen. Begin dit jaar kwam Gaatze ook al uit met een tweetalige single: 'De laatste/De lêste'. Daarna bracht hij in Friesland (en uitsluitend in het Fries) ‘De earste trein nei Starum’ uit. Dit lied kon rekenen op een veel airplay bij Omrop Fryslân. Met de videoclip van 'De mooiste' zet Gaatze na Stavoren nu de prachtige binnenstad van Dokkum in de schijnwerpers.
Ook deze nieuwe single is net als de voorgaande liedjes geschreven door Arie Kuipers en opgenomen in de PH Studio in Witmarsum en uitgebracht op het label van Caldera Music. Ondanks dat Gaatze nog maar anderhalf jaar onder contract staat bij BME Bookings mogen we nu al spreken van een zeer vruchtbare samenwerking. Inmiddels stapelen zich tal van goede ideeën rondom Gaatze op en gaat de samenwerking perfect. Dit en komend jaar zult u nog veel van hem horen.
Gaatze is ook veelvuldig in het land te aanschouwen. Eén van de hoogtepunten was een optreden op het kampioensfeest van AJAX A1. Live brengt Gaatze natuurlijk niet alleen zijn eigen liedjes maar zingt hij meest bekende nummers. Een optreden van Gaatze is een garantie voor een gezellige avond.