Voordelig sporten voor werknemers van @WORK Personeelsdiensten

Drachten - Rommie Woudstra van @WORK Personeelsdiensten overhandigde gisterochtend het eerste exemplaar van de Sport-kortingsbon aan René de Jong van Bewegingscentrum Drachten. Hiermee deden ze de aftrap van een sportieve samenwerking.

Met de kortingsbon kunnen alle medewerkers en flexwerkers van @WORK Personeelsdiensten vanaf nu voordelig sporten bij Bewegingscentrum Drachten. “Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers lekker in hun vel zitten en gezond zijn. Regelmatig sporten hoort bij een gezonde levensstijl en stimuleren wij daarom graag. Daarnaast bieden we onze werknemers, naast goede arbeidsvoorwaarden, ook graag andere leuke extra’s”, aldus Rommie Woudstra.
Een goede partner werd gevonden in Bewegingscentrum Drachten. “Het centrum biedt een groot scala aan sportactiviteiten en de persoonlijke benadering en begeleiding die het centrum biedt, past goed bij de servicegraad die wij als uitzendbureau ook nastreven”. Alle medewerkers van @WORK uit de regio Drachten krijgen komende week een kortingsbon toegestuurd die ze kunnen inleveren bij Bewegingscentrum Drachten. Medewerkers van de vestiging Kollum ontvangen binnenkort een kortingsbon van een sportcentrum uit de regio Kollum.