Koninklijke Damstra Installatietechniek gecertificeerd als Tesla Powerwall installateur

DRIEZUM - Koninklijke Damstra Installatietechniek is door Tesla gecertificeerd als erkend Tesla Powerwall installateur! TeslaPowerwall is een thuisbatterij die kan worden geladen met elektriciteit afkomstig van zonnepanelen. Powerwall heeft meer dan voldoende opslagcapaciteit voor een gemiddeld huishouden

Powerwall slaat de elektriciteit op die overdag door de zonnepanelen wordt gegenereerd. Op deze manier kan in de avond de woning van stroom worden voorzien die overdag door de zonnepanelen zijn opgewekt. Hiermee wordt de kloof overbrugd tussen het moment dat zonlicht maximaal beschikbaar is en het moment dat vraag naar elektriciteit maximaal is. Zo maakt de klant dus dag en nacht gebruik van eigen zonne-energie omdat er niet hoeft te worden terug geleverd aan het net. Mocht de stroom uitvallen, dan kan met Powerwall het hele huis of bepaalde toestellen daarnaast van continue stroom worden voorzien.

‘Wij zijn altijd op zoek naar kwalitatieve aanvullingen van ons assortiment en de extra mogelijkheden die we hierdoor kunnen bieden. TESLA Powerwall mag alléén verkocht en geïnstalleerd door het exclusieve netwerk van hoge kwaliteit installateurs welke door Tesla zijn geselecteerd. Wij zijn trots dat wij hiervoor zijn geselecteerd’, aldus Teake Damstra, directeur Koninklijke Damstra Installatietechniek.