Oldtimershow tijdens volgende Drakenbootfestival Kollum

Kollum - Op zaterdag 1 juli 2017 vindt voor de vijfde keer in Friesland het Jumbo Drakenbootfestival plaats in Kollum. Spektakel, water, boten met mensen in vrolijke kleuren, teamspirit, competitie, buitenlucht, straattheater en muziek: een greep uit de elementen die het Drakenbootfestival aantrekkelijk maakt voor deelnemers én toeschouwers. 

Tijdens het drakenbootfestival is er naast het Open Fries Kampioenschap Drakenbootvaren nog veel meer te doen in het centrum van Kollum. Zo is er een braderie, kindermarkt, kinderspelen, muziek en vertier. Nieuw dit jaar is de Oldtimershow.
Wie een mooie oldtimer in de schuur heeft staan staan, zoals een auto, vrachtwagen, trekker, motor, bromfiets of solex wordt opgeroepen om op zaterdag 1 juli 2017 van 09.00 tot 18.00 uur naar Kollum te komen. Deelname aan het Oldtimershow is geheel gratis, en op eigen risico. Deelname van oldtimerverenigingen wordt bijzonder op prijs gesteld. Opgave kan via mail info@drakenbootfestivalkollum.nl. Geef naam, adresgegevens, telefoonnummer, soort voertuig en het benodigde vierkante meters door.
Het Drakenbootfestival Kollum wordt georganiseerd door Het Plaatselijk Belang Kollum, Activiteiten Platform Kollum (APK), Gemeente Kollumerland C.A. en De Ondernemersvereniging HIM.
EIGEN FOTO'S