Friestalige mijlpaalkaartjes voor peuters

Kollum - KOLLUM - De afgelopen jaren is het een ware trend geworden om met kaarten 'mijlpalen' van je kindje op beeld vast te leggen. Een foto of video samen met een Mijlpaalkaart. Deze kaarten zijn voornamelijk te koop met Nederlandse of Engelse tekst. 

 
Vormgever Aly Katstra van Project-3 ontwikkelde deze zomer een collectie Mijlpaalkaarten voor baby's, maar dan met Friese tekst. 'Molke is sa ferline tiid' en 'Dizze beauty is myn beppe' zijn twee voorbeelden uit deze serie. De Fryske Mylpealkaarten waren een groot succes waarop zij besloot een tweede collectie te maken. Maar dan met een andere doelgroep, namelijk de lytse pjutters. Peuters van één tot en met drie jaar.
De kaarten kenmerken zich door de zwart witte ontwerpen en grappige teksten. Tot nu toe waren soortgelijke kaartjes alleen als set verkrijgbaar, maar Project-3 heeft besloten om ze ook los te gaan verkopen. Hierdoor worden sommige kaartjes ook geschikt om bijvoorbeeld cadeau te doen aan pake of beppe. De kaartjes zijn te bestellen op www.project-3shop.nl.